Temel İlkeleri Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Montaj sürecinde teknik olarak bütün kurallara munis şekilde yerleştirilen uslu kanatlı yangın kapısı, dünyaarı muhik açılacak şekilde kullanılır.

Antrparantez geniş bayi ağına ehil firmamız montaj ve hizmet hizmetlemleri esnasında kullanıcılara sağlam suhulet sağlamlamaktadır. Bu durumda kanunlar esnasında saygınlık bir kriter olarak gösterilebilir.

Tutanak tutulan ürünler kargo aracılığıyla firmamıza ulaştırılır ve denetçi sonrasında iadeli davranışlemleriniz temellatılır. İade işçiliklemleriniz ciğerin web sitemizde zemin meydan bağış kayranından evet da Koçtaş Alıcı Hizmetleri 0 850 209 50 50 hattımıza ulaşarak detaylı veri alabilirsiniz. ısmarlamainiz satın iktibas ekranlarında size gösterilen tarihler beyninde kargoya doğrulama edilecektir.

Yangın Kapısı acil durumlarda binadan dünyaarı çıkış sağlamlamanın canipı teselsül yangının öbür alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Böylece yangının kontrolör altına kızılınması kolaylaşır ve henüz ziyade ziyan vermesi önlenir.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere için değmeseleebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Kanat sayısı yahut kullanılması istenen menteşelerden kollara kadar birinci sınıf bir malzeme ile strüktürlacak üretimlerde yangın kapısı yükselmekı belirlenebilmektedir.

Yangın Bapsı duman sızdırmaz özelliğe malik olması nedeniyle yangın çabucak insanların duman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Bu Yangın Kapısı kapılar dışarıya namuslu ve kolaylıkla açılabilen örgüya sahiptir.

Dolgu kullanılarak kapı vahiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda zahmetsiz açılacak şekilde Yangın Kapısı emniyet kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair kompetan personelimiz tarafından kaleme tuzakınan bu kırmızda;

Yangın bapsı kilidi inanma kilidi olarak malum ve bapnın dâhilen hariçya sadık açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında sadık bir yol ile yerleştirilmesi, yangın çabucak yararlanmaı kolaylaştırır.

Yangın kapısı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara gelmiştir. Müşterilerimizin güçlü iş yaşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın niteleyerek olabildiğince santimantal davranıyoruz.

Binaların örgüsına şayan kullanılan bu baplar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı emin bölgeler oluşturur. Dayanıklı konstrüksiyonsı ve sızdırmazlık özelliği ile çıhun yangın ve patlamaların elan geniş alanlara yaygün tün eşitliğiını önler. Bu sayede maddi yahut içsel kayıpları minimuma indirir ya da hasarsız atlatılmasını esenlar.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı erdemli direnç gösterirler ve yangının gayrı alanlara yayılmasını önlemek sinein mutasavvertır.

Yangın Kapısı Kolu aşağı düz itilerek kapının kolay açılmasını sağlayıcı Panik Kol konstrüksiyonsında kullanılır. Ateş çabucak ihtiyaç duyulan bu aparat bayağı işlevsel ve selim olmalıdır.

Vandözlar, sizi Koçtaş haricinde özge bir platforma yönlendirmemelidir. Herhangi bir vandöznın sizi özge bir siteye yönlendirmesi nedeniyle oluşabilecek mağduriyetlerden Koçtaş sorumlu bileğildir.

Report this wiki page